Historisk butik udlejes

Faciliteter

Areal
132m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gravene
Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Indrettet med butikslokale, baglokale, kontor, toilet og tekøkken. Udover de 132 m2 er der ca. 50 m2 kælder. Gaden er nyrenoveret, fremstår flot og indbydende. Gravene er for nyligt blevet en del af gågadesystemmet og har et spændende og varieret udbud af butikker. Lejemålet er beliggende i område med mange offentlige p-pladser. Historisk: Det var Peter Israelsen, som grundlagde forretningen i 1907. Efter hans død i 1941 blev det sønnen Svend Israelsen, som fortsatte virksomheden. Da han døde i 1974, fortsatte hans enke, Trine Sander Israelsen, med forretningen, indtil den i 1988 blev solgt – den dag i dag, er der stadig guldsmed i lokalerne. Forretningens ydre særpræg har i mange år været den fine facade med de forgyldte bogstaver og det gamle gadeur.

Stor lejlighed på 132 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Gravene får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 132 m2.

Om lejeboligen på Gravene i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gravene  ligger på 8.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.700 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.