2 værelses lejlighed på 80 m2

Højmarken ,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
5.854,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Højmarken 2-86

Afdelingen er beliggende i den nordlige bydel - en stikvej til Nordre Højmarksvej. Det er en naturskøn og frodig beliggenhed i rolige omgivelser med rækkehuse og etagebyggeri, og med et dejligt fælleshus, som er omdrejningspunkt for afdelingen. Afdelingen er beliggende 4 km. fra centrum af Silkeborg med de hyggelige gågader og torvet. Tæt på centrum ligger Hjejlen og rutebådene, Jysk Musikteater og Museum Silkeborg. Udvendige- eller indvendige råderetsarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytning af bolig. Ligeledes kan der forekomme opvaskemaskine eller andre installationsgenstande som heller ikke er en del af boligen og disse vil også blive fjernet.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5111341
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
80 m2
Husleje
5.854,-
Aconto
1.540,-
Depositum
23.400,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.