2 værelses lejlighed på 71 m2

Hviidsvej,
8900 Randers

Månedlig husleje
7.850,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Stor toværelses lejlighed med et lyst og imødekømmende køkken i åben forbindelse med stuen. Nyd omgivelserne på din egen altan/terrasse.

Køkken-alrum og stue Den store toværelses lejlighed er indrettet omkring et lyst og indbydende køkken-alrum, hvor lyset strømmer ind via de store vinduespartier. Det hvide HTH-køkken er placeret i en vinkelform og indeholder alt i hårde hvidevarer. I alrummet er der desuden spiseplads samt plads til at indrette en hyggelig stue. Værelser Fra alrummet kan du fortsætte ind i et rummeligt soveværelse, der indeholder to faste garderobeskabe Dermed er det muligt at gemme garderoben pænt af vejen. Badeværelse Fra alrummet er der desuden adgang til et stilrent badeværelse, der består af bruseniche, toilet, håndvask, opbevaring samt en smart vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Med egen altan/terrasse er det muligt at nyde kaffen udendørs, mens den smukke omkringliggende natur er lige udenfor døren.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819971
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
71 m2
Husleje
7.850,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.