3 værelses lejlighed på 86 m2

Hviidsvej,
8900 Randers

Månedlig husleje
8.300,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lys og indbydende lejlighed i Randers med stort alrum i åben forlængelse med stuen, værelser, bad og egen altan eller terrasse.

Køkken-alrum og stue I denne skønne bolig træder du direkte ind i en rummelig entré med fast garderobeskab. Herfra er der adgang til boligens lyse køkken, der er indrettet med alt i hårde hvidevarer og flotte hvide HTH-elementer. I åben forlængelse af køkkenet er et stort leverum med spiseplads samt stue. Fra alrummet er der direkte udgang til altan, og de store vinduespartier giver et lyst og indbydende rum. Værelser Boligen har to gode og reelle værelser, som er placeret side om side. Soveværelset har to faste skabe og rummer fin plads til en dobbeltseng, mens det andet værelse har et enkelt skab og plads til både skrivebord og enkeltseng. Badeværelse Ud for værelserne er boligernes badeværelse placeret. Badeværelset er opført i enkel og moderne stil og indeholder både toilet, bruseniche, håndvask, skab og vaskesøjle. Uderum Boligens altan/terrasse gør det muligt at nyde en afslappende stund under åben himmel, samt områdets naturskønne omgivelser nær Gudenåen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819937
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
86 m2
Husleje
8.300,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.