Hyggelig 2 værelses lejlighed beliggende

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Slotsgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

17.970 kr

Leje per måned:

5.990 Kr/md

i hjertet af centrum. Der er nyere badeværelse, trægulve og mindre altan. Der er udover almindelige hårde hvidevarer opvaskemaskine og vaskemaskine i lejligheden. I kælderen er der et depotrum, samt udgang til en fælles have/opholdsareal. Tilsluttet fællesantenne med mulighed for tilkobling til bredbånd.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Slotsgade i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejeboligen på Slotsgade i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Slotsgade  ligger på 5.990 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.970 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.