Pæn 4 vær i Vejle

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
155 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vardevej
Forbrug:

1.150 kr/md

Forudbetalt leje:

6.770 kr

Depositum:

20.310 kr

Leje per måned:

6.770 Kr/md

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 7100 Vejle

På Vardevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 70 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vardevej i 7100

Husleje
Du skal betale 6.770 kr. om måneden for denne bolig på Vardevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.310 kr.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 216 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.