Hyggeligt rækkehus i solrige Glostrup

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
22 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bovneager
Forbrug:

834 kr/md

Depositum:

46.500 kr

Leje per måned:

15.500 Kr/md

Hyggeligt rækkehus i Glostrup Huset består af tre dejlige soveværelser og et stort dejligt køkkenalrum. Med naturerige Glostrup får man følelsen, af det skønne liv ude på landet igennem naturen, men man har derimod også central København på tæt hånd. Den fantastiske have gør boligen unik. Det hyggelige rækkehus er meget børnevenligt, i form af dens mange soveværelser og smukke have. Hvidevarer Køle-fryseskab, ovn, komfur, emhætte, opvaskemaskine, mikroovn, tørretumbler og vaskemaskine. Området Glostrup Kommune er en Københavnsk forstadskommune under Region Hovedstaden 10 km vest for det centrale København. Meget roligt familie venligt område, med de hyggelige gågader i byen er der mulighed for det hele.

Stort hus på 106 m2 til leje 2600 Glostrup

I dette hus på Bovneager får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 106 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Bovneager i 2600

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Bovneager  ligger på 15.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 46.500 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 2600 Glostrup

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2600 Glostrup? Du kan i øjeblikket finde 17 boliger til leje i Glostrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.