I alt 125 enheder tegnet af årstiderne Arkitekter – udsigt over Kalvebod Fælled – boliger helt op til 10. sal. 2,3 eller 4 værelser boliger, enten i ét plan eller som duplex.

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Richard Mortensens Vej
Forbrug:

1.105 kr/md

Depositum:

40.800 kr

Leje per måned:

13.600 Kr/md

<p>Projektudlejning - Nordhuset Velkommen til Nordhuset, som tilbyder dig nye, attraktive lejligheder for enhver smag. V&aelig;lg mellem 2, 3 eller 4 v&aelig;relser. Eller hvad med en familiebolig i to etager med direkte udgang til terrasse og fantastisk g&aring;rdrum. Lige meget hvad du v&aelig;lger f&aring;r du en fantastisk udsigt over byen eller Kalvebod F&aelig;lled. N&aring;r du sl&aring;r dig ned i Nordhuset, har du kort vej til alt. Her er masser af arbejdspladser, den popul&aelig;re Kalvebod F&aelig;lled Skole, b&oslash;rnehaver, vuggestuer og &Oslash;restad Gymnasium. Du bor t&aelig;t p&aring; videreg&aring;ende uddannelser som K&oslash;benhavns Universitet og IT-Universitetet. Eller kulturelle oplevelser i Royal Arena, Koncerthuset og DR Byen. Du f&aring;r det verdensber&oslash;mte byggeri 8TALLET som din nabo og masser af indk&oslash;bsmuligheder lige uden for d&oslash;ren - og med Fields kun en kort cykeltur v&aelig;k. Og ikke mindst det enorme naturomr&aring;de Kalvebod F&aelig;lled med et v&aelig;ld af muligheder for fritidsaktiviteter, hvad enten du er til l&oslash;b, cykling eller leg i det fri.</p>

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 2300 København S

På Richard Mortensens Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 102 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Richard Mortensens Vej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Richard Mortensens Vej er 13.600 kr.
Depositum
Du skal lægge 40.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-03-15.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.