Ikoniske adresse Apotekergade Haderslev

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Apotekergade
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

42.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Ganske unikt i gågaden mellem Torvet og Domkirken. Nogle af byens bedste og mest eksklusive cafeer, restauranter og specialbutikker. Alt hvad hjertet begærer er indenfor gå-afstand. Kort sagt en af byens bedste adresser Lejemålet er indrettet med indgang i niveau med gågaden, stort butikslokale på 100 kvm, med yderligere mulighed for 40-90 kvm i kælderniveau (adgang direkte fra butikken, der kan lukkes), samt adgang til toilet. Lejemålet har en bred facade som foruden indgangsdør udgør 2 store udstillingsvinduer. Foran lejemålet er der god plads til gadevare og anden udstillingsplads. Parkeringsmulighed skråt overfor lejemålet ved Domkirken og i kort gåafstand både ved Haderslev Dam, Biblioteket samt Kannikepladsen, hvor de handlende kan parkere gratis. Hadeslev har et aktivt handelsliv: Haderslev har en god og velbesøgt bymidte, der byder på en bred og spændende variation af kædeforretninger og privatejede specialforretninger. Gågademiljøet ligger i umiddelbar Go-Fishing butikken åbnende som Sportsmagasinet for over 50 år siden og er dermed én af Haderslevs ældste special-butikker. Giv et tilbud, henvendelse, besigtigelse. * Alle henvendelser om lejemålet, herunder aftale om be...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Apotekergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 100 m2.

Om lejeboligen på Apotekergade i 6100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Apotekergade  ligger på 7.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 42.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket kan du finde 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.