Indflytningsklar og nylig renoveret lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
43m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
64 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
H. C. Andersens Vej
Forbrug:

380 kr/md

Forudbetalt leje:

9.800 kr

Depositum:

9.800 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

En indflytningsklar delvis møbleret lejlighed (eller umøbleret hvis man ønsker), med masser af sjæl og charme. Lejligheden er moderne og nyrenoveret med en god planløsning, der både henvender sige unge, ældre, enlige eller par. Det er kort vej til Aalborg Midtby, smuk natur og gode indkøbsmuligheder ligger bare et par hundrede meter væk Lejligheden har en god planløsning der er udnyttet til hver mindste lille detalje. Alle boligens rum er er lyse og moderne, men rigtig god belysning. Den nylig total renoverede lejlighed har både opvaskemaskine og vaskemaskine der er til lejerens disposition. Lejlighedens soveværelse er af mindre størrelse, men på grund af den kreative løsning ved seng bliver dette intet problem, både med plads og opbevaring. Med en seng der er 140x200 er der nemt plads til to. Badeværelset er det nyeste renoverede og er lys, stilrent og kommer med masser af opbevaringsmuligheder. Der er også godt med skabplads både for 1 og 2 personer, til opbevaring af tøj, sko og andre ting man har brug for. Det er masser af plads til din bil med gratis parkering lige udenfor indgangen. Der er også et cykelrum disponibelt. Det tager knappe 15 minutter på cykel til ...

Lejlighed til leje på 43 m2 i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på H. C. Andersens Vej i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på H. C. Andersens Vej  i 9000

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for denne bolig på H. C. Andersens Vej .
Depositum
Du skal lægge 9.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-31.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.