3 værelses lejlighed på 83 m2

Kejlstrupvej ,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
7.448,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Kejlstrupvej 101-233

Afdelingen består af rækkehuse med 50 familieboliger og 16 studieboliger (12 1-rums/4 2-rums). Det er let at nå tilkørsel til "Silkeborg motorvejen" og afdelingen er derfor et oplagt valg, hvis du arbejder i Århus eller mod Herning. Alle boliger har en lille hyggelig have tilknyttet og er indrettet med indvendige trapper. I studieboligerne er der en hems med stige fra køkkenet. Du skal være fyldt 17 år og være under uddannelse for at leje en studiebolig. I studieboligerne er der ikke komfur, men kogeplader. I nærheden af boligerne er der placeret redskabsskure i grupper af 4-6 stk. Her har beboerne plads til ekstra opbevaring. Afdelingen har en fælles trailer, som kan benyttes af afdelingens beboere. Afdelingens fælleshuset er centralt placeret i bebyggelsen og indeholder vaskeri, gildesal med tilhørende køkken og toiletter. Fælleshuset kan lejes af afdelingens beboere. Klik her for nærmere information. Det er tilladt at holde 2 husdyr, katte eller hunde efter gældende regler.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6071171
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
83 m2
Aconto
1.190,-
Depositum
29.792,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.