Klinik/kontor m.v.

Faciliteter

Areal
155m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Aarhusvej
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

5.000 Kr/md

"Det Gamle Skiltehus" på Århusvej 20C Grenaa Erhvervslejemål på ca. 155 m2 velegnet til klinik, kontor m.v. Ejendommen er i to etager med 2 værelser på loft samt stue, værelse, bad og gang i stueplan. Lejemalet kan evt. kombineres med erhverv samt beboelse. Gode parkeringsforhold. Lejen er incl. moms.

Stor lejlighed på 155 m2 til leje 8500 Grenaa

I denne lejlighed på Aarhusvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 155 m2.

Om lejemålet på Aarhusvej i 8500

Husleje
Du skal betale 5.000 kr. om måneden for dette lejemål på Aarhusvej.
Depositum
Du skal lægge 15.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8500 Grenaa

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8500 Grenaa? Du kan i øjeblikket finde 11 boliger til leje i Grenaa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.