Klinikker /Arkitekter

Faciliteter

Areal
270m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

1.410 kr/md

Depositum:

3 kr

Leje per måned:

18.300 Kr/md

270 m2 ERHVERVSLOKALER udlejes til ERHVERV MED BEHOV for og KRAV til NIVEAUFRI ADGANG. NØRREGADE 3 8700 HORSENS. Lokalerne ligger i en erhvervsbygning centralt i HORSENS. Butikken er udlejet til en smukt indrettet og professionelt drevet Musikforretning. På 1. sal er en travl og alsidig Øjenlægeklinik. Tre tandlæger og meget personale har travlt på 2. sal . Ejendommen er velbesøgt . Elevatoren kører 22000 ture om året ialt til de to etager. Lejemålet på 3. sal har traditionsfyldte rum i hovedfløj og åbne kvadratmetre til individuel indretning i sidefløj , bl. a. med mulighed for et behandlingsrum med flisegulv og gulvafløb. I tværfløjen er indrettet personale - og servicerum. Her er der Handicaptoilet , indrettet efter allerseneste regler. For at imødekomme de særlige regler om uhindret, niveaufri adgang er elevatoren netop udført i en størrelse som imødekommer disse krav. Inden for ca. 35 m ligger tre off. Parkeringsarealer. Mulighed for leje af privat P-pladser i gården med indkørsel fra nord. VEDRØRENDE LEJEMÅLET NØRREGADE 3. 3. sal. HORSENS Ejendommen NØRREGADE 3 i Horsens er en ganske rummelig ejendom. I stueetagen er der en meget flot og veldrevet Musikforretning BIG TONE,...

Stort hus på 270 m2 til leje 8700 Horsens

I dette hus på Nørregade får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 270 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Nørregade i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Nørregade ligger på 18.300 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.