KLINIKLOKALE

Faciliteter

Areal
15m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndergade
Depositum:

5.000 kr

Leje per måned:

5.000 Kr/md

KLINIKLOKALE NR. 6 - Klinik-fællesskab ved Torvet Centralt og meget synligt beliggende i centrum – lige ved Torvet – i markant og synlig bygning. Klinikfællesskabet indeholder 6 superflotte klinikker, hvoraf 4 klinikker disponeres af 4 stats-autoriserede fodterapeuter. Klinik nr. 5 er på 11 m2 og del af det 428 m² store, moderne klinikfællesskab med bl.a. fælles hall med personlift, lyst og venligt venteområde med stor loftshøjde, handicaptoilet for kunder, fælles kantine samt garderobe og eget toilet. Der er rigtig gode parkeringsmuligheder i området ved Torvet. Desuden mulighed for klinik nr. 5 på 11 m2 til kr. 4.000/mdr. Der kan herudover etableres 2 yderligere klinikker på 12m2 og 20 m2 eller en stor på 32 m2.

Mindre lejlighed på 15 m2 til leje i 8620 Kjellerup

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 15 m2.

Om lejeboligen på Søndergade i 8620

Husleje
Du skal betale 5.000 kr. om måneden for denne bolig på Søndergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 5.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8620 Kjellerup

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8620 Kjellerup? I øjeblikket finder du 18 lejeboliger i 8620 Kjellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.