KLINIKLOKALE

Faciliteter

Areal
11m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndergade
Depositum:

4.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

KLINIKLOKALE NR. 5 - Klinik-fællesskab ved Torvet Centralt og meget synligt beliggende i centrum – lige ved Torvet – i markant og synlig bygning. Klinikfællesskabet indeholder 6 superflotte klinikker, hvoraf 4 klinikker disponeres af 4 stats-autoriserede fodterapeuter. Klinik nr. 5 er på 11 m2 og del af det 428 m² store, moderne klinikfællesskab med bl.a. fælles hall med personlift, lyst og venligt venteområde med stor loftshøjde, handicaptoilet for kunder, fælles kantine samt garderobe og eget toilet. Der er rigtig gode parkeringsmuligheder i området ved Torvet. Desuden mulighed for klinik nr. 6 på 15 m2 til kr. 5.000/mdr. Der kan herudover etableres 2 yderligere klinikker på 12m2 og 20 m2 eller en stor på 32 m2.

Lejlighed til leje på 11 m2 i 8620 Kjellerup

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 11 m2.

Om boligen på Søndergade i 8620

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søndergade ligger på 4.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 4.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8620 Kjellerup

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8620 Kjellerup? I øjeblikket finder du 18 lejeboliger i 8620 Kjellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.