Kobbelvænget 115 E, rækkehus i 2 plan, 7100 Vejle

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kobbelvænget
Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Skønt rækkehus til familien, der vil bo tæt på centrum af Vejle og med daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter helt tæt på. BAD MED VASKESØJLE I husets stueplan har du en entré og badeværelse i forbindelse hermed. Disse rum har klinkegulv og er indrettet med hvide HTH-elementer. I badeværelset er der også vaskesøjle, så du kan vaske og tørre tøj, når du vil. KØKKEN-ALRUM MED UDGANG TIL TERRASSE Det er også i husets stueplan, at køkken-alrummet er placeret. Her er et dejligt rum med køkken, der åbner op ud mod stuen. Fra stuen kan du åbne op ud mod terrassen i baghaven. TRE VÆRELSER MED SKABE På 1. salen er en fordelingsgang og husets tre værelser. Alle værelserne har faste garderobeskabe fra HTH. EGEN CARPORT OG SKUR Foran huset er der carport til bilen samt et lille skur, hvor du kan parkere cyklen eller opbevare havemøblerne vinteren over. Bagved huset er der flisebelagt terrasse, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen eller de lyse sommeraftener. GENERELT FOR BOLIGERNE PÅ KOBBELVÆNGET Fælles for rækkehusene på Kobbelvænget gælder bl.a., at det er moderne lejeboliger med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Boligerne er lyse og indbydende med h...

Stort hus på 115 m2 til leje 7100 Vejle

På Kobbelvænget finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 115 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kobbelvænget i 7100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Kobbelvænget  ligger på 9.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.