Kobbelvænget 134 F, rækkehus i 2 plan, 7100 Vejle

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kobbelvænget
Depositum:

33.000 kr

Leje per måned:

11.000 Kr/md

Stort femværelses rækkehus med god beliggenhed i Vejle. Ideel lejebolig for familien. STORT KØKKEN-ALRUM MED VINKELKØKKEN Husets centrale samlingspunkt er køkken-alrummet, der med stort vinkelkøkken og godt med plads indbyder til mange timers ophold og leg. Herfra er der udgang til terrassen i baghaven. FIRE VÆRELSER MED SKABE På 1. sal er der en fordelingsgang og fire gode værelser. Alle værelserne har faste garderobeskabe fra HTH. ENTRÉ OG BAD MED VASKESØJLE Husets indgang er en entré med et garderobeskab. Herfra er der indgang til badeværelset, hvor du har vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. SKØNNE UDEAREALER Foran huset er der carport og et skur, hvor du kan have ekstra opbevaring. Huset har også en baghave med flisebelagt terrasse. GENERELT FOR BOLIGERNE PÅ KOBBELVÆNGET Fælles for rækkehusene på Kobbelvænget gælder bl.a., at det er moderne lejeboliger med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Husdyr er tilladt.

Stort hus på 134 m2 til leje 7100 Vejle

På Kobbelvænget finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 134 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kobbelvænget i 7100

Husleje
Du skal betale 11.000 kr. om måneden for dette lejemål på Kobbelvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 33.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.