Kontor i charmerende ejendom, Esbjerg Centrum

Faciliteter

Areal
195m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skolegade
Depositum:

54.000 kr

Leje per måned:

18.000 Kr/md

Kontorer i en af Esbjergs mest charmerende ejendomme midt i centrum udbydes til leje. Ejendommen har markant udstråling og synlighed, og er særdeles velegnet som domicil eller lignende. Ejendommen er beliggende centralt i Esbjerg midtby med få hundrede meter til Torvet, der er Esbjergs absolutte midtpunkt. Beliggende overfor Vor Frelsers Kirke, nyanlagt offentlig park og med gode bybusforbindelser, der ligeledes gør ejendommen attraktiv for liberalt erhverv, læger, tandlæger, fysioterapeuter m.m.. Skolegade ligger parallelt med Esbjergs gågade, Kongensgade. Beskrivelse: Ejendommen er opført i 1898 og ombygget i 1951, og fremstår overalt særdeles velholdt. Både ude som inde, har den tidligere ejer bibeholdt den oprindelige stil med de mange finesser, der uden tvivl kræver en besigtigelse. Bygningen består af 195 m² stueetage, 132 m² på 1. sal og 179 m² kælder. Det aktuelle lejemål er beliggende i stueetagen og er 195 m2. Der er adgang via en meget flot og præsentabel hovedindgang og lejemålet er indrettet med 6 kontorer fra 10 m2 til 37 m2. Evt. reception kan placeres 2-3 steder. De største kontorer har flotte stuklofter med mange finesser og parketgulv eller afhøvlede trægulve. ...

Stor lejlighed på 195 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Skolegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 195 m2.

Om lejeboligen på Skolegade i 6700

Husleje
Du skal betale 18.000 kr. om måneden for denne bolig på Skolegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 54.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.