Kontor/kontorfælleskab i charmerende ejendom.

Faciliteter

Areal
138m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skolegade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Kontorer i en af Esbjergs mest charmerende ejendomme midt i centrum udbydes til leje. Ejendommen har markant udstråling og synlighed, og er særdeles velegnet som domicil eller lignende. Ejendommen er beliggende centralt i Esbjerg midtby med få hundrede meter til Torvet, der er Esbjergs absolutte midtpunkt. Beliggende overfor Vor Frelsers Kirke, nyanlagt offentlig park og med gode bybusforbindelser, der ligeledes gør ejendommen attraktiv for læger, tandlæger, fysioterapeuter m.m.. Skolegade ligger parallelt med Esbjergs gågade, Kongensgade. Beskrivelse: Ejendommen er opført i 1898 og ombygget i 1951, og fremstår overalt særdeles velholdt. Både ude som inde, har den tidligere ejer bibeholdt den oprindelige stil med de mange finesser, der uden tvivl kræver en besigtigelse. Bygningen består af 195 m² stueetage, 132 m² på 1. sal og 179 m² kælder. Det aktuelle lejemål er beliggende på 1. sal i ejendommen: Der er adgang via en meget flot og præsentabel hovedtrappe og lejemålet er indrettet med reception på ca. 39 m², 3 separate kontorer på hhv. 15 m², 17 m² og 20 m². Derudover er der fordelingsgang med adgang til toilet samt mindre køkken. Der medfølger 3 parkeringspladser i parkerings...

Stor lejlighed på 138 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Skolegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 138 m2.

Om boligen på Skolegade i 6700

Husleje
Du skal betale 8.500 kr. om måneden for denne bolig på Skolegade.
Depositum
Du skal lægge 25.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.