Kontor/lager Vejle

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Enghavevej
Forbrug:

100 kr/md

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

2.995 Kr/md

Nyistandsat erhvervslejemål centralt beliggende i Vejle. Lejemålet er bestående af et lille kontor med tekøkken samt uisoleret lagerhal med fjernbetjent port, der er adgang til toilet. Mulighed for at leje aflåst p-plads i gården til kr. 1.248,00 + moms pr. kvartal.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Enghavevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om boligen på Enghavevej i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Enghavevej  ligger på 2.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 12.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.