Kontorhotel

Faciliteter

Areal
20m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Danmarksvej
Depositum:

7.500 kr

Leje per måned:

2.500 Kr/md

På Danmarksvej 30 i Skanderborg er der mulighed for at blive en del af et aktivt fællesskab omkring kontorhotel. Der er alle faciliteter og allerede gode firmaer installeret der venter på yderligere nye virksomheder. Pris er pr. medarbejder og der er kontorer fra 1 til 4 medarbejdere. Kontakt os for fremvisning.

Mindre lejlighed på 20 m2 til leje i 8660 Skanderborg

I denne lejlighed på Danmarksvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 20 m2.

Om lejeboligen på Danmarksvej i 8660

Husleje
Huslejen for denne bolig på Danmarksvej ligger på 2.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 7.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8660 Skanderborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8660 Skanderborg? I øjeblikket kan du finde 27 lejeboliger i 8660 Skanderborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.