kontorlejemål

Faciliteter

Areal
169m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Sct Mathias Gade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

30.000 kr

Leje per måned:

10.000 Kr/md

Lejemål på 1. sal på samlet 169 m2. Nuværende indretning er 6 kontorer. Adgang til mindre køkken. Kontorerne er møbleret med skrivebord (hæve sænke), reoler mv. Dette kan fjernes, hvis lejer ikke ønsker at leje dette. Hvis lejer ønsker anden indretning, kan vægge evt. fjernes - f.eks. hvis lokalet ønskes anvendt til andet end kontorformål (fx træningslokale el.lign.) Der kan evt. lejes enkelt kontor, som led i kontorhotel.

Stor lejlighed på 169 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Sct Mathias Gade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 169 m2.

Om lejeboligen på Sct Mathias Gade i 8800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sct Mathias Gade ligger på 10.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 30.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.