Kontorlokaler i Grenå centrum

Faciliteter

Areal
158m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Mogensgade
Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Kontorlokaler i restaureret pakhus, med tilhørende toilet og lille the-køkken. Beliggende særdeles centralt i Grenå midtby. Lejemålet er momsregisteret

Stor lejlighed på 158 m2 til leje 8500 Grenaa

I denne lejlighed på Mogensgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 158 m2.

Om lejemålet på Mogensgade i 8500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Mogensgade er 4.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 24.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8500 Grenaa

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8500 Grenaa? I øjeblikket finder du 11 lejeboliger i 8500 Grenaa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.