Lækker nyrenoveret 2-værelses lejlighed på Frederiksberg

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Fuglebakkevej
Forbrug:

150 kr/md

Depositum:

8.700 kr

Leje per måned:

8.700 Kr/md

Jeg udlejer min nyrenoverede lejlighed på Frederiksberg. Lejligheden er perfekt placeret ift. Indkøbsmuligheder og offentlig transport. Du kommer til at bo 100m fra diverse supermarkeder, 200m fra Der er vaskerum, kælderrum og barnevognsparkering i kælderen samt cykel parkering både inde og ude. Derudover er der privat parkeringsplads i ejendommen.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 2000 Frederiksberg

I denne lejlighed på Fuglebakkevej i Frederiksberg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Fuglebakkevej i 2000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fuglebakkevej ligger på 8.700 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 8.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-08.

Andre lejeboliger i 2000 Frederiksberg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2000 Frederiksberg? Du kan i øjeblikket finde 46 lejeboliger i Frederiksberg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.