Lækker nyrenoveret lejlighed i Horsens C.

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
225 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

<p>L&aelig;kker nyrenoveret lejlighed i Horsens C. Lejligheden har l&aelig;kkert nyt k&oslash;kken og har en rigtig dejlig ruminddeling med stort v&aelig;relser og yderligere 2 meget stor v&aelig;relser sammenh&aelig;ngende. Der er masser af lysindfald og flotte tr&aelig;gulve i alle v&aelig;relser/stuer. I renovering indg&aring;r ogs&aring; nye elementer i bad, hvormed lejligheden fremst&aring;r renoveret og med nye elementer i k&oslash;kken og bad. Boligen ligger i hjertet af Horsens lige ved torvet, s&aring; placeringen er super centralt.&nbsp;</p>

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Borgergade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 99 m2.

Om lejemålet på Borgergade i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Borgergade  ligger på 8.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 204 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.