Lækker nyrenoveret lejlighed med sprit nyt luksus køkken, nyt bad og gæstetoilet. Super beliggenhed ved Torvet i Horsens og med egen overdækket altan.

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

<p>Kanon l&aelig;kker lejlighed med de l&aelig;kreste materialer. Man kommer ind i entre, hvorfra der er fordelingsgang til sprit nyt k&oslash;kken hvortil der er ca. 4 m2 vinkelaltan, 2 store og dejlige v&aelig;relser. meget stor rummelig stue med masser af lysindfald samt b&aring;de nyt bad og g&aelig;stetiolet centralt placeret. Der er isat flere nyere d&oslash;re og vinduer og lejligheden er nymalet i hvid. L&aelig;kre hvidevarer overalt. Bestil en fremvisning.</p>

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Borgergade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Borgergade i 8700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Borgergade  ligger på 9.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-03-05.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.