Lækker taglejlighed med altan/tagterrasse og mulighed for opdeling fra 1 til 3 soveværelser

Faciliteter

Areal
136m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
89 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hjørringvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

8.900 kr

Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Stor lejlighed på 136 m2 til leje 8940 Randers SV

På Hjørringvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 136 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hjørringvej i 8940

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Hjørringvej  ligger på 9.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.700 kr.

Andre lejemål i 8940 Randers SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8940 Randers SV? I øjeblikket kan du finde 6 lejeboliger i 8940 Randers SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.