Lækkert erhvers lokale

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Tvedvej
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

18.375 kr

Leje per måned:

6.125 Kr/md

Et stort lokale med store facadevinduer, 2 behandlerrum samt køkken og toilet. Pt. anvendes lokalerne til klinik, men anvendelses mulighederne er mange. Lejemålet er kun 7 år gammelt og fremstår derfor som nyt. Loftbeklædning består af trolltekt og gulve af linoleum.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 5700 Svendborg

I denne lejlighed på Tvedvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejeboligen på Tvedvej i 5700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tvedvej er 6.125 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.375 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 16 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.