Lager / depotrum

Faciliteter

Areal
32m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Strøget
Depositum:

1.800 kr

Leje per måned:

600 Kr/md

Lager/depotrum i stueplan beliggende centralt i Ikast med parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Samlet areal på 32 kvm. er fordelt på 3 rum på henholdsvis 3, 5 og 24 kvm.. Ring og hør nærmere.

Mindre lejlighed på 32 m2 til leje i 7430 Ikast

I denne lejlighed på Strøget får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 32 m2.

Om lejeboligen på Strøget i 7430

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Strøget er 600 kr.
Depositum
Du skal lægge 1.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7430 Ikast

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7430 Ikast? Du kan i øjeblikket finde 31 boliger til leje i Ikast netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.