Lagerlokale udlejes

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestergade / Rosenkrantzgade
Depositum:

3 kr

Leje per måned:

1.000 Kr/md

Centralt beliggende lagerlokale i Thisted lige bag gågaden på ca. 80 m2 udlejes (uopvarmet) lokalet kan opdeles efter lejers ønske og mindre del kan derfor lejes - kan benyttes af såvel private som erhverv Pris for hele lokalet er 2500,- pr. md.

Lejlighed til leje på 30 m2 i 7700 Thisted

I denne lejlighed på Vestergade / Rosenkrantzgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejeboligen på Vestergade / Rosenkrantzgade i 7700

Husleje
Du skal betale 1.000 kr. om måneden for denne bolig på Vestergade / Rosenkrantzgade.
Depositum
Du skal lægge 3 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket kan du finde 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.