Lækker møbleret lejlighed

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
57 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kongensgade
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

7.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 7000 Fredericia

I denne lejlighed på Kongensgade i Fredericia får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Kongensgade i 7000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kongensgade ligger på 5.650 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.950 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 7000 Fredericia

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7000 Fredericia? Du kan i øjeblikket finde 60 lejeboliger i Fredericia netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.