Billig lejlighed Koldby - Helsevej

Faciliteter

Areal
35m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Helsevej
Depositum:

7.500 kr

Leje per måned:

2.700 Kr/md

God lille lejlighed. Lejligheden er beliggende dejligt centralt i Koldby. Lejligheden indeholder - lille køkken - stort badeværelse med plads til vaskemaskine - stort opholdsrum. Eget lille skur. God udeplads med græs. Gode parkeringsforhold.

Mindre lejlighed på 35 m2 til leje i 7752 Snedsted

I denne lejlighed på Helsevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 35 m2.

Om boligen på Helsevej i 7752

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Helsevej er 2.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 7.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7752 Snedsted

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7752 Snedsted? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Snedsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.