Løjtertoft og Storegade

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
220 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Løjtertoft
Forbrug:

1.300 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.045 Kr/md

Afdelingen består af 17 boliger i 2 etager. Boligerne er beliggende i en gammel renoveret købmandsgård lige overfor Nordborg Slot. Her er 2 og 3 værelses lejligheder i størrelser på 42 - 79,8 m 2 .

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 6430 Nordborg

I denne lejlighed på Løjtertoft i Nordborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejemålet på Løjtertoft i 6430

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Løjtertoft er 5.045 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejemål i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 lejemål i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.