Lokale i Gråsten

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

7.500 kr

Leje per måned:

2.500 Kr/md

Lokale i baghus. Har været brugt af firma, der leverede mad ud af huset. Kan også bruges til lager.

Hus til leje på 50 m2 6300 Gråsten

I dette hus på Jernbanegade får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Jernbanegade i 6300

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Jernbanegade ligger på 2.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 7.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6300 Gråsten

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6300 Gråsten? I øjeblikket kan du finde 4 lejeboliger i 6300 Gråsten her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.