Lys 2-Værelses Lejlighed I Hjørring

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vendelbopladsen
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Beliggende centralt ved gågaden i Hjørring.  Huset er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til soveværelse samt køkken/opholdsstue. Fra stuen er der adgang til stort badeværelse. I badeværelset er der vaskemaskine tilkoblet , og der er mulighed for tilkobling af tørretumbler. Hårde hvidevarer: komfur, emhætte og vaskemaskine. Ledig  El afregnes direkte til Energi Nord.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Vendelbopladsen i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2.

Om lejemålet på Vendelbopladsen i 9800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vendelbopladsen ligger på 3.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.850 kr.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 lejeboliger i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.