Lyst og attraktiv lokale

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Grangårdscentret
Depositum:

3 kr

Leje per måned:

10.900 Kr/md

Flot lokale i præsentabel og nyrenoveret ejendom med god facadeværdi i centrum af Støvring. Lokalet er beliggende i stueplan og har et godt lysindfald fra store facadevinduer. Lokalet vender ud mod den store fælles parkeringsplads, men der kan også være adgang til lokalet fra modsatte side, dvs. fra den overdækkede del af selve centret. Der er handicapvenlig adgangsvej. Lokalet er 118 m² i stueplan samt 80 m2 kælder. Der må drives detailhandel, café, liberalt erhverv m.m. i lokalet, så anvendelsesmulighederne er mange. Gode tilkørselforhold og gratis parkeringspladser lige ved døren. Grangårdscentret vil i den kommende tid undergå en omfattende renovering/istandsættelse af facader og fællesarealerne.

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 9530 Støvring

I denne lejlighed på Grangårdscentret får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 118 m2.

Om lejeboligen på Grangårdscentret i 9530

Husleje
Du skal betale 10.900 kr. om måneden for dette lejemål på Grangårdscentret.
Depositum
Du skal lægge 3 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9530 Støvring

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9530 Støvring? I øjeblikket kan du finde 7 lejeboliger i 9530 Støvring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.