Lyst og attraktiv lokale

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Grangårdscentret
Depositum:

3 kr

Leje per måned:

12.500 Kr/md

Flot lokale i præsentabel og nyrenoveret ejendom med god facadeværdi i centrum af Støvring. Lokalet er beliggende i stueplan og har et godt lysindfald fra store facadevinduer. Lokalet vender ud mod den store fælles parkeringsplads, men der kan også være adgang til lokalet fra modsatte side, dvs. fra den overdækkede del af selve centret. Der er handicapvenlig adgangsvej. Lokalet er endnu ikke helt færdigrenoveret, så der er mulighed for indflydelse på valg af gulvbelægning, loft, indretning af toilet m.m. Lokalet er 124 m2 i stueplan samt 124 m2 kælder. Desuden rigtig god plads foran indgangen til lejemålet – f.eks. til ophold, borde & stole eller gadevarer. Der må drives detailhandel, café, liberalt erhverv m.m. i lokalet, så anvendelsesmulighederne er mange. Gode tilkørselforhold og gratis parkeringspladser lige ved døren. Grangårdscentret vil i den kommende tid undergå en omfattende renovering/istandsættelse af facader og fællesarealerne.

Stor lejlighed på 124 m2 til leje 9530 Støvring

I denne lejlighed på Grangårdscentret får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 124 m2.

Om lejemålet på Grangårdscentret i 9530

Husleje
Du skal betale 12.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Grangårdscentret.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9530 Støvring

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9530 Støvring? I øjeblikket kan du finde 7 lejeboliger i 9530 Støvring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.