3 værelses hus på 85 m2

Langøvænget,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
8.960,-
Oprettet / Opdateret
28 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lyst og moderne treværelses rækkehus i rolige og naturskønne omgivelser. Ideelt for den lille familie, parret, singlen eller senioren.

Køkken-alrum og stue Det indbydende rækkehus er centreret omkring et lyst og rummeligt køkken-alrum med et stilrent køkken, der indeholder alt i hårde hvidevarer. Alrummet ligger i åben forlængelse med stuen, og her er god plads til både spisebord samt sofa og sofa. Værelser Rækkehusets to værelser er placeret i hver sin ende af boligen. Det rolige soveværelse indeholder tre faste garderobeskabe, mens boligens andet værelse har et enkelt fast garderobeskab. Badeværelse Fra entréen er der direkte adgang til det moderne badeværelse, som er opført med bruseniche, toilet, håndvask samt god opbevaringsløsning. Entré/Bryggers Boligen har en indbydende entré med både vaskemaskine og tørretumbler. Her er desuden et fast skab. Uderum Rækkehuset har en forhave belagt med fliser. På forsiden af huset er der egen parkeringsplads og opbevaringsskur. Rækkehuset har desuden en skøn terrasse og en overskuelig have med græs.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5570965
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
85 m2
Husleje
8.960,-
Aconto
0,-
Depositum
26.880,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.