Møbleret 2-værelses lejlighed i hjertet af Brande

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade
Depositum:

14.400 kr

Leje per måned:

4.800 Kr/md

En lækker, lys og renoveret lejlighed i hjertet af Brande både tæt på spisesteder, supermarkeder og ikke mindst gåafstand til banegården. Lejligheden er møbleret, og derudover nye hårde hvidevarer i køkkenet samt vaskemaskine+tørretumbler i én. Så du skal ikke tænke på møbler, det er der styr på - den er bare klar til at blive flyttet ind i. Billederne er screenshottet fra en video, derfor den lidt ringe kvalitet. Kontakt gerne hvis du vil ha' videoen. Indflytning: Snarest muligt.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 7330 Brande

I denne lejlighed på Torvegade i Brande får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejemålet på Torvegade i 7330

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Torvegade er 4.800 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7330 Brande

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7330 Brande? I øjeblikket finder du 9 lejeboliger i 7330 Brande her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.