Moderne 4-værelses lejlighed i Zebra House

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
225 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Inger Christensens Gade
Forbrug:

850 kr/md

Forudbetalt leje:

7.975 kr

Depositum:

23.925 kr

Leje per måned:

7.975 Kr/md

Velkommen indenfor i det eftertragtede projektbyggeri, Zebra House, hvor vi nu har fået denne 4-værelses lejlighed på 81 kvadratmeter ledig. Med en lejlighed i Zebra House får du en bolig i kvalitetsmaterialer - herunder køkken og garderobeskabe fra Invita samt komplet hvidevarepakke fra Gram. Lejlighedernes gennemgående simple, nordiske stil skaber en rolig atmosfære, hvor du har mulighed for at indrette dig præcis som du ønsker. Alle lejligheder har ligeledes gulvvarme på badeværelset og en dejlig altan, hvor sommeraftnerne kan nydes - og så endda med udsigt over området. Denne 4-værelses lejlighed består af en entré, et dejligt køkkenalrum og stue, 3 værelser samt et skønt, lyst badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Fra stuen har du ligeledes udgang til lejlighedens dejlige altan. Kontakt os endelig for en fremvisning af lejligheden!

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 8220 Brabrand

På Inger Christensens Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Inger Christensens Gade i 8220

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Inger Christensens Gade  ligger på 7.975 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.925 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-01-08.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket kan du finde 59 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.