4 værelses lejlighed på 138 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
12.500,-
Oprettet / Opdateret
4 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Stor og lys fireværelses lejlighed med rummeligt køkken-alrum, lyst og stilrent køkken, moderne bad, gode værelser og to altaner.

Køkken og stue Fra den indbydende fordelingsentré træder du direkte ind i et stort og rummeligt køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse med en større stue. Det lyse og stilrene HTH-køkken indeholder alt i hårde hvidevarer og er desuden indrettet med en køkkenø, som gør det nemt at være flere om madlavningen. Fra stuen har du direkte udgang til boligens ene altan. Soveværelse og værelser I denne bolig får du et stort og rummeligt soveværelse. Soveværelset er placeret i boligens ene ende og har desuden en hel afdeling til tøj og opbevaring, så det er muligt at indrette dit helt eget walk-in closet. I boligens modsatte ende ligger to lige store værelser placeret side om side. Fra det ene værelse er der udgang til lejlighedens anden altan. Badeværelser Lejligheden er indrettet med hele to badeværelser, som begge er opført i moderne og tidløse materialer. Det ene badeværelse indeholder en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, mens begge badeværelser er opført med bruseniche, toilet og håndvask med skabsplads. Entré Lejligheden byder dig velkommen gennem en fordelingsentré, som leder ind til både køkken, det ene værelse, et badeværelse samt en garderobe til praktisk opbevaring af overtøj og fodtøj. Uderum Med hele to altaner har du rig mulighed for at komme ud og nyde den friske luft eller et måltid under åben himmel. Den ene altan ligger i forlængelse med stuen, mens den anden ligger i forlængelse med et af værelserne.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820141
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
138 m2
Husleje
12.500,-
Aconto
750,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.