3 værelses lejlighed på 79 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
8.225,-
Oprettet / Opdateret
49 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lys og energivenlig treværelses lejlighed i det nyopførte Skovhaven i Erritsø, Fredericia. Lejligheden indeholder køkken og stue, to værelser, bad og uderum.

Køkken og stue I denne treværelses lejlighed får du både et lyst og moderne køkken med alt i hårde hvidevarer, spiseplads samt stue i ét samlet leverum. Her er plads til at samles om madlavningen, nyde måltider sammen eller blot slappe af i stuens bløde møbler. Soveværelse og værelse Lejligheden er indrettet med to gode værelser, som begge tilgås via entréen. Det store soveværelse har to faste garderobeskabe samt plads til en dobbeltseng. Det andet værelse er indrettet med et fast garderobeskab og har fin plads til enten en enkeltseng samt et skrivebord eller en dobbeltseng. Badeværelse Fra entréen er der adgang til lejlighedens moderne badeværelse, som indeholder bruseniche, toilet, håndvask og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré I lejligheden træder du direkte ind i entréen, hvorfra der er fordeling til resten af boligen. Uderum Nyd lejlighedens egen terrasse, som ligger i forlængelse af køkken-alrummet. Her er der rig mulighed for at nyde lune sommerdage med venner og familie.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820105
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
79 m2
Husleje
8.225,-
Aconto
750,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.