3 værelses lejlighed på 81 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
8.400,-
Oprettet / Opdateret
9 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Skøn treværelses lejlighed med rummelig køkken-alrum og stue i ét. Lejligheden har desuden alt i hårde hvidevarer og altan.

Køkken og stue Denne lyse og indbydende treværelses lejlighed er indrettet omkring et stort køkken-alrum, hvor der er plads til at samle både venner og familie. Det stilrene køkken indeholder alt i hårde hvidevarer og er opført med klassiske, hvide elementer. Soveværelse og værelse I boligen findes et soveværelse samt et værelse, som er placeret i hver sin ende af lejligheden. Det store soveværelse har plads til en dobbeltseng og indeholder tre faste garderobeskabe. Det andet værelse har et enkelt fast skab og plads til både enkeltseng samt skrivebord. Badeværelse Fra entréen tilgås boligens badeværelse, som er holdt i enkel og moderne stil. Badeværelset indeholder bruseniche, toilet, håndvask og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, der gør tøjvasken til en leg. Entré Lejligheden har en entré, hvorfra der er adgang til boligens ene værelse, badeværelse samt køkken-alrummet. Uderum Med egen altan er det muligt at nyde kaffen udendørs eller trække udenfor, når vejret viser sig fra sin gode side. Altanen ligger i forlængelse af køkken-alrummet, og det store glasparti giver et skønt lysindfald.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820038
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
81 m2
Husleje
8.400,-
Aconto
750,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.