2 værelses lejlighed på 61 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
7.000,-
Oprettet / Opdateret
26 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lys og energivenlig toværelses lejlighed i Erritsø, Fredericia. Her får du køkken-alrum og stue, soveværelse, bad samt privat uderum.

Køkken og stue Lys og indbydende toværelses lejlighed med integreret køkken og stue i ét. Det lyse køkken indeholder alt i hårde hvidevarer og ligger placeret langs den ene væg, hvilket giver god plads til at have et spisebord stående. I rummet er desuden plads til stuemøbler. Soveværelse Denne bolig er indrettet med et stort soveværelse, der både er rummeligt og lækkert. Soveværelset har tre faste skabe og god plads til en stor seng. Badeværelse Fra alrummet er der adgang til lejlighedens badeværelse, som har bruseniche, toilet, håndvask samt en funktionel vaskesøjle, der gør det nemt og bekvemt at ordne tøjvasken. Entré Med boligens entré er der en naturlig fordeling til lejlighedens øvrige rum, samtidig med at der er plads til opbevaring af både overtøj og fodtøj. Uderum Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til boligens egen altan eller terrasse, som indbyder til at tilbringe hyggelige stunder udendørs.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820115
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
61 m2
Husleje
7.000,-
Aconto
750,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.