2 værelses lejlighed på 61 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
6.850,-
Oprettet / Opdateret
88 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Ny og energivenlig toværelses lejlighed i Erritsø, Fredericia. Bo tæt på skov, strand og byen i denne lyse og lækre lejlighed.

Køkken og stue Rummelig og lækker toværelses lejlighed med sammenhængende køkken-alrum, hvor der både er køkken, spiseplads samt stue. Køkkenet er opført i lyse, stilrene materialer og indeholder alt i hårde hvidevarer. Soveværelse Lejligheden er indrettet med et stort og rummeligt soveværelse med god plads til en dobbeltseng samt tre faste garderobeskabe. Badeværelse Lejligheden indeholder et enkelt badeværelse i moderne stil. Rummet indeholder bruseniche, toilet, håndvask samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Med boligens entré er der en naturlig fordeling til lejlighedens øvrige rum samtidig med, at der er plads til opbevaring af både overtøj og fodtøj. Uderum Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til boligens egen altan eller terrasse, som indbyder til at tilbringe hyggelige stunder udendørs.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820097
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
61 m2
Aconto
750,-
Depositum
20.550,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.