Mosevænget/Kløvermarken/Nørremarken, Andelsboligforeningen Brande

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Tangevej
Depositum:

8.540 kr

Leje per måned:

1.376 Kr/md

Andelsboligforeningen Brande udlejer 28 rækkehuse i Mosevænget, 45 rækkehuse i Nørremarken og 20 rækkehuse samt 4 ungdomsboliger i Kløvermarken. Boligerne er beliggende i et stille, naturskønt område med store græsarealer. Der kan søges boligstøtte til boligerne, som udlejes efter Almenboligloven. Du kan se og læse mere om boligområderne på Du kan finde mere information om Andelsboligforeningen Brande her Eller du kan skrive dig op til lejlighederne her: Udlejer: Andelsboligforeningen Brande v/Boligkontoret Danmark Tlf.: 75 42 30 00

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 6760 Ribe

I denne lejlighed på Tangevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om boligen på Tangevej i 6760

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Tangevej  ligger på 1.376 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 8.540 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6760 Ribe

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6760 Ribe? I øjeblikket finder du 5 lejeboliger i 6760 Ribe her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.