Munkevej 7C, 3 MF

Faciliteter

Areal
140m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Munkevej
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

8.800 Kr/md

Helt unik lejlighed, ny renoveret lejlighed med super fine detaljer stor og rummelig lejlighed på 140 Kvm, stort køkken alrum, med udgang til altan stor skabsvæg, alt nyt og moderne i de gamle rammer. en lejlighed der skal ses.

Stor lejlighed på 140 m2 til leje 7700 Thisted

På Munkevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 140 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Munkevej i 7700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Munkevej er 9.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket finder du 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.