Museumsvej 1 A-M

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Museumsvej
Forbrug:

1.460 kr/md

Depositum:

18.300 kr

Leje per måned:

6.525 Kr/md

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8653 Them

I denne lejlighed på Museumsvej i Them får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejeboligen på Museumsvej i 8653

Husleje
Du skal betale 5.320 kr. om måneden for dette lejemål på Museumsvej.
Depositum
Du skal lægge 16.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8653 Them

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8653 Them? Du kan i øjeblikket finde 23 lejeboliger i Them netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.