Museumsvej 1 A-M

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Museumsvej
Forbrug:

1.460 kr/md

Depositum:

18.300 kr

Leje per måned:

6.335 Kr/md

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 8653 Them

I denne lejlighed på Museumsvej i Them får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejemålet på Museumsvej i 8653

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Museumsvej er 5.184 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8653 Them

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8653 Them? Du kan i øjeblikket finde 23 lejemål i Them netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.