Nordlandsvej 89, 7100 Vejle

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nordlandsvej
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

15.375 kr

Leje per måned:

5.125 Kr/md

Lejlighed beliggende i stueplan med køkken, stue, 2 værelser, badeværelse med bruser og plads til vaskemaskine, samt et disponibelt rum. Desuden hører et udhus til lejemålet. Der er græsplæne lige foran lejligheden og den bliver holdt af ejerforeningen. Kan lejes eller købes.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 7100 Vejle

På Nordlandsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nordlandsvej i 7100

Husleje
Du skal betale 5.125 kr. om måneden for dette lejemål på Nordlandsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.375 kr.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 193 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.